Op zoek naar erotische massage? Hier is je gids van A tot Z

De 18+ erotische massage gids voor Amsterdam

Is de wereld van massage voor volwassenen helemaal nieuw voor jou en verwarren de termen en namen je? We begrijpen u volledig. Massage voor volwassenen, beter bekend als erotische massage, kan een mijnenveld zijn en het is niet altijd duidelijk wat er daadwerkelijk wordt aangeboden. Dus als u de betekenis van een Lingam-, Yoni-, Nuru- en Tantrische massage niet kent, zijn wij er om u te dekken. In deze blog bespreken we een aantal termen en geven we je zelfs enkele tips over de regels die je moet volgen als je in de wereld van massages voor volwassenen stapt. Lees dus zeker verder!

erotic massage Amsterdam

Soorten massages in Amsterdam

Enkele massage vormen beschikbaar bij 24/7 Hotel Massage voor volwassenen zijn:

Amsterdam Sensuele massage

Sensuele massage is een algemene term voor een erotische massage, waarbij het niet de bedoeling is om een ​​seksuele ervaring te bieden, maar een erotische. Deze vorm van massage geeft je een ontspannende behandeling. Misschien voel je je erg opgewonden door de intimiteit, maar meestal zal de masseuse je geslachtsdelen niet stimuleren of aanraken. De meeste mannen krijgen meestal een erectie vanwege de erotische handelingen, maar een seksuele climax maakt (meestal) geen deel uit van de behandeling.

Lingam-massages van Amsterdam

Lingam is een woord uit de Sanskriet-taal en betekent ‘as van licht’. Het is ook een hindoe-uitdrukking voor de fallus. Tijdens de massage staan ​​uw geslachtsdelen in het middelpunt van de belangstelling en daarom zullen veel van de acties gericht zijn op de mannelijke geslachtsdelen.

Yoni massage & vrouwelijke massages in Amsterdam

Het vrouwelijke equivalent van Lingam – de Yoni – verwijst naar de vrouwelijke geslachtsorganen. Dit type massage kan worden gegeven door een mannelijke of vrouwelijke masseuse, met de nadruk op de vrouwelijke geslachtsorganen.

Beste Nuru massages van Amsterdam

Nuru massage is een massagetechniek uit Japan waarbij je met het hele lichaam een massage geeft. Deze vorm van massage maakt gebruik van sex massage amsterdamgespecialiseerde gels en
olie. De masseuse draagt geen kleding en duwt haar hele lichaam tegen dat van jou. Een Nuru-massage kan een zeer intense fysieke ervaring zijn. Sommige therapeuten bieden geen seksuele climax (happy end / full service), maar de meesten wel.

Zeepmassage

Er wordt gedacht dat zeepachtige massages zijn ontstaan ​​in Azië, voornamelijk in een land als Thailand, waar ze enorm populair zijn. Traditioneel vindt deze vorm van massage in drie delen plaats en worden klanten met schoon water naar een badkuip gebracht. De masseuse zal je wassen, met volledige aandacht voor geslachtsdelen.

De volgende stap van de massage vindt meestal plaats op een bed, waar de masseuse zeep gebruikt om een ​​volledig naakte lichaamsglijbaan te maken. Ze zal geen enkel deel van je lichaam missen. De tijd hangt af van hoeveel tijd je de masseuse hebt geboekt, maar je hebt niet veel tijd nodig om in de hemel te belanden.

Tijdens het laatste deel wordt u uitgenodigd om te douchen. De masseuse helpt je met het spoelen van de zeep en het kan zijn dat ze je naar een seksueel hoogtepunt leidt als je dat tijdens de sessie niet hebt bereikt.

Tantrische massage in Amsterdam

Tantrische massage heeft zijn oorsprong in Duitsland rond 1970 en is een westerse mix van tantra uit boeddhistische en hindoeïstische overtuigingen. In feite omvat een echte tantrische massage geen seksuele uitwisseling, zelfs niet enkele handelingen van een Yoni- en Lingam-massage.

Tantrische massage lijkt meer op een mix van zowel nuru als sensuele massage met slechts een paar massagesalons die een seksuele ervaring bieden, terwijl anderen een meer klassieke erotische ervaring opdoen.

Wederzijdse massage

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een massageservice waarbij je ook de masseuse kunt aanraken. Raak een masseuse echter niet aan voordat u erom vraagt. Als ze het er niet mee eens is, kan dit ertoe leiden dat u wordt gevraagd de salon te verlaten. Ga er altijd vanuit dat uw service dit element niet bevat, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Je bent normaal gesproken beperkt tot alleen de borsten aanraken, maar kan natuurlijk ook meer zijn. Vraag het gewoon voordat je een ander lichaamsdeel van de masseuse aanraakt.

sex massage

Happy Ending Massage in Amsterdam

Een happy end staat voor een massage met een seksueel hoogtepunt. Het hebben van een seksuele climax aan het einde van je massage kan worden beschreven in je boeking, maar soms is dat niet het geval. Dit deel van de service kan tijdens elke massage voor volwassenen worden aangevraagd, het hangt van de masseuse af of u er een krijgt. Houd er rekening mee dat de kosten voor deze extra service niet bij de meeste massages zijn inbegrepen. Dus, als je akkoord gaat om een ​​Happy Ending te krijgen, vergeet dan niet om een ​​extra fooi te geven.

Volledige service

Een volledige service omvat simpelweg een volledige seksuele handeling. Dit is iets dat de meeste massagesalons voor massage voor volwassenen niet publiekelijk zullen adverteren. Een volledige service hangt sterk af van hoe ver de masseuse wil gaan. Er zijn massagesalons waar een volledige service standaard is als onderdeel van de behandeling, maar het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen.

Een fooi geven

Een fooi geven is een veel voorkomend onderdeel van de massage-industrie voor volwassenen en misschien wel de enige manier waarop massagesalons in het bedrijf kunnen blijven. We weten allemaal dat prostitutie in sommige landen zelfs vandaag de dag illegaal is. Dus wees niet verbaasd als een salon u niet rechtstreeks in rekening brengt voor sommige elementen in uw massage die betrekking hebben op seksuele handelingen (zoals Happy Endings en Full services). Als ze dat zouden doen, zouden ze kunnen worden gezien als een bordeel en zouden hun diensten illegaal worden.

De totale prijs die u betaalt (meestal) bestaat uit twee delen. U betaalt een kamerprijs, die ook de massage van uw keuze dekt. Het tweede deel betaalt u in de vorm van een fooi. Dit omvat alle extra’s die de masseuse je heeft gegeven. Zelfs in landen waar prostitutie legaal is, wordt het geven van een fooi nog steeds aanbevolen als je tijdens je erotische massage in Amsterdam toch een geweldige ervaring wilt!

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl