Kosten & Prijzen

Prijzen zonder verassingen !

U kunt betalen met contant geld (euro’s, dollars en ponden). Wij accepteren de meeste en bijna alle vreemde valuta! Weet je het niet zeker ? Vraag wat het dagkoers van uw valuta is.  Onze prijzen zijn vast en niet onderhandelbaar. Al onze prijzen zijn concurrerend en de beste in de branche. Doordat wij werken met zeer scherpe prijzen, kunnen wij u een betere prijs aanbieden dan onze concurrenten. 24/7 Hotel heeft een uitgebreide lijst met exclusieve massages en high-end massages tegen uiterst betaalbare prijzen en de beste aanbiedingen in de branche.

Echte Prijzen zonder verassingen achteraf !

Al onze prijzen en massages zijn inclusief; taxikosten, happy end en de duur van uw massage. Bij 24/7 Hotel Massage betaal je een vast bedrag en zijn er GEEN verborgen kosten of kleine lettertjes.

Prijslijst Erotische Massages

Gepersonaliseerde Massage € 140

De gepersonaliseerde massage is voor een minimale duur van 60 minuten en kan geboekt worden naar eigen voorkeur en service.

Koppels & Stellen Massage € 280

Wij bieden de ultieme en meest intieme erotische koppels massages. Selecteer één of twee masseuses na uw persoonlijke voorkeur.( prijs op basis van 60 min.)

Gepersonaliseerde Massage II € 210

De tijd voor de gepersonaliseerde massage II is nu 90 minuten. U kunt het favoriete massagetype selecteren na uw eigen persoonlijke keuze.

Vier Handen Massage € 280

60 minuten met de meest aantrekkelijke en sexy masseuses. De vierhandenmassage is een speciale behandeling en is een van de mooiste erotische ervaringen waar je om kunt vragen.

Exclusieve Massage € 280

De exclusieve massage is een uitstekende keuze en je duurt nu 120 minuten. Laat je prachtige masseuse je diepste verlangens kennen!

Extra uur € 140

Tijdens de massage is het altijd mogelijk om je tijd te verlengen met je elegante masseuse. Voel je vrij om dit te doen op elk gegeven moment.