Relax Massage

Ontspanning is een van de belangrijkste elementen om het lichaam in balans te houden en om de relaxte ontspanningsmassage te behouden, is het ontworpen om totale lichaamsontspanning te bieden. Dit geeft hele nieuwe energie in het lichaam. En breng je lichaam weer in balans, zodat de ontspanningsmassage en verkwikkende werking zorgt voor een goede bloedcirculatie door het hele lichaam, en alle onnodige afvalverwijdering door het hele lichaam beter wordt verwijderd. Deze combinatie van verschillende technieken die door onze getrainde masseuses op u worden toegepast.

Wanneer u op zoek bent naar sensuele ontspanning dan bent u bij 24/7 Hotel Massage aan het juiste adres. Wij zijn zeer gespecialiseerd in de ultieme ontspanning in de vorm van een relax massage. Onze gevoelige relaxmassage laat je ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Dit is het moment om te ontspannen en te genieten van jezelf met een ultieme vorm van ontspanning.

Intiem relaxen en ontspannen in Hoofddorp, Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Utrecht met onze relax massage

24/7 Hotel Massage gaat ter plaatse naar de locatie van uw persoonlijke keuze. Onze masseuses bieden u de hoogste kwaliteit professionele relax massage. in welke stad u ook verblijft als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Hoofddorp, Leiden of Schiphol en ook Utrecht in een hotel of thuis? Uw tevredenheid en welzijn staat bij ons voorop. Een ontspannende massage komt uw hele lichaam en vooral uw gemoedstoestand ten goede. Stijve gewrichten worden losgemaakt, gespannen spieren worden ontspannen en zenuwen worden gekalmeerd, waardoor een ultiem gevoel van ontspanning en welzijn ontstaat.

Na de relaxmassage komt je totale lichaam weer in balans zoals je natuurlijke energie stroomt.

Voordat de masseuse in je huis of hotel aankomt, willen we je vragen om eerst een lekkere warme / warme douche te nemen.

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl