Thai Massage

Bij een echte traditionele Thaise massage draait het hele lichaam van kop tot teen en van voor naar achter. Bij erotische massages wordt het hele lichaam gemasseerd met speciale exotische en hete oliën. De betekenis van de Thaise massage is het herstellen van je goede gezondheid en de levensenergie die door je hele lichaam stroomt. De originele Thaise massage is gebaseerd op het idee dat er energiekanalen door het hele lichaam lopen. De Thaise massage is een heel andere massage dan de andere bekende massages die wij aanbieden. Het lichaam wordt tijdens de massage in verschillende posities geplaatst, de duur is minimaal 60 min maar voor het beste effect van de massage is 90 min of 120 min de meest geschikte optie.

Met 24/7 Hotel Massage bestelt u in een mum van tijd een Thaise massage en biedt u die service direct in uw eigen hotelkamer. Of u nu in een één ster hotel of in een vijf sterren hotel verblijft, wij weten de weg!

Wilt u nog een heerlijke traktatie maken in uw hotelkamer? Deze luxe gebruik Dan 24/7 Hotel Massage is de plek voor jou! Geen gedoe met het vinden van een geschikte plek waar je terecht kunt voor een Thaise massage. Onze masseuses staan ​​altijd tot uw beschikking om u de ultieme ontspanningstijd van de dag te bezorgen en voor u te zorgen. Verwen uzelf en ontsnap aan de dagelijkse stress en drukte. Bel vandaag nog met 24/7 hotelmassage!

Traditionele erotische Thaise massage in Amsterdam, Utrecht, Schiphol, Den Haag & Hoofddorp

Voor een Thaise massage in alle grote steden en hotels kunt u ons bellen als: Leiden, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Zaandam, Schiphol Airport, Hoofddorp, Den Haag, Haarlem, Utrecht etc. etc ….. geniet en ervaar dit unieke en speciaal moment.

We bieden niet alleen een geweldige Thaise massage, maar ook elke andere vorm van massage die u wenst!

Om het ultieme effect en hygiënische redenen willen we vragen voordat de masseuse met de massage begint om een ​​heerlijke warme douche te nemen.

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl