Vier Handen Massage

Wanneer je volledig in extase wordt gebracht door een van onze hoogopgeleide en gespecialiseerde masseuses, dan zou je je kunnen voorstellen wat 2 masseuses kunnen doen? En maximaliseer het rendement bij uw toegankelijkheid. Daarvoor is de Vier Hands Massage speciaal ontworpen.

24/7 Hotel Massage biedt u een massage met vier handen als geen ander. Omdat je nu twee van de mooiste massagemeisjes hebt die je hele lichaam body to body massagebewerken, elkaars bewegingen weerspiegelen en tegelijkertijd je hele lichaam een ​​complete sensatie geven en een geweldige ervaring is ..
Doordat wij werken met professionele en erotische therapeuten is de vierhandenmassage een complete sensatie voor lichaam en geest.

Om de massage met vier handen te synchroniseren, neemt een van de meisjes de leiding en de andere volgt, dit geeft je het gevoel dat ze hetzelfde doen. 2 masseuses die samenwerken, bereiken veel meer dan 2 afzonderlijke optredens. Tijdens deze multi-handmassage werken alle vier de handen in harmonie en vaak met massageolie over je hele lichaam.

Twee sexy masseuses ! De ongelofelijke vier handen massage

Beide masseuses hebben een vergelijkbare stijl en “touch” en hebben er 2 samengewerkt. Tegenwoordig is de vierhandenmassage trendy en wordt aangeboden in de meeste Spa`s ter wereld. Maar 24/7 Hotel Massage biedt u deze exclusieve massage direct in uw eigen hotelkamer. Er zijn zoiets als meerdere sensaties!

Wil je die massage van je leven met twee van de mooiste massage meisjes in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Schiphol, Utrecht of in een andere stad?

Vaak nagebootste maar ongekende hotelmassage!

Helaas moeten we je ook vertellen dat er veel Nep erotische massage online staat! Pas op voor imitaties en nepwebsites! Als je denkt dat het te mooi is om een ​​echte oom te zijn … Dus het is te goed! Helaas krijgen we veel klachten over online websites die absoluut geen affiniteit hebben met erotische massage in Amsterdam. Te vaak beloven deze sites de beste masseuses, de beste massages en word je ook beroofd als blijkt dat de taxi extra moet worden betaald. Wees dus voorzichtig met waar je mee te maken hebt! Een gezegde in Nederland is daarom; een geïnformeerd persoon telt voor 2!247 Hotel massage booking

Erotische massage 24/7 Hotelmassage Bestel!

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0618633672 of gebruik het bestelformulier op de site. Wanneer je ons belt voor een erotische meeting is het erg handig om je kamernummer bij de hand te houden. We vragen je om je naam en kamernummer uit te sluiten en te verwijderen aan het einde van je tantra erotische massage. 24/7 Hotel Massage slaat op geen enkele manier klantgegevens op, maar ergens.

Laat u vandaag inspireren voor een exclusieve premium massage! Het 24/7 Massage Hotel biedt alle high-end massages: Tantra Massage, stellen en koppels massage, Yoni massage, zeep massage, nuru massage, happy end massage, lingam massage, sensuele massage zijn vrijwel overal beschikbaar waaronder: Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Schiphol Airport, Den Haag, Zaandam en veel meer

Graag vragen we je voor aanvang van de massage om een ​​warme en lekkere douche te nemen.

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl