Beatrice

Masseuse

Beatrice is een heerlijke en sexy masseuse die al snel je hoofd kan draaien. Beatrice komt bij je langs en zorgt ervoor dat de ervaring hartstochtelijk verandert in een toverspreuk en staat garant voor een ontspannende en spannende erotische massage.

Maak kennis met onze Scandinavische prachtige vrouwelijke Beatrice! Deze gepassioneerde ongelooflijke vrouw is een showstopper en het volgende niveau van massageservice. Haar elegantie en strakke lichaamsbouw maken haar puur vrouwelijk en oogverblindend .. Klaar voor Beatrice? geniet van de gepassioneerde en meest intieme ervaring van de elegante en ongelooflijke schoonheid. Elke sessie erotische massage is pure luxe en ongekend.

Geniet van de puurste vorm van voldoening en voel haar ongeëvenaarde massagetechnieken die opwindend zijn … Zorg ervoor dat jij degene bent in het avontuur die tevreden zal zijn. De sensuele massageslagen en langzame plagerijen zorgen ervoor dat jij degene bent die zich overgeeft aan de ultieme ontspanningservaring met deze prachtige vrouwelijke Beatrice.

 • Naam
  Beatrice
 • Leeftijd:
  24
 • Lengte:
  177 cm
 • Haar Kleur:
  Zwart
 • Haar Lengte:
  Lang
 • Borst Maat:
  B Cup
 • Borst Type:
  Naturel
 • Kleur Ogen:
  Bruin
 • Nationaliteit:
  Nederlandse
 • Beschikbaarheid:
  24/7
 • Favoriete Massages:
  Body to Body Massage – Tantra Massage – Erotische Massage – Koppels Massage
 • Talen:
  Nederlands, Engels

Op zoek naar de premium massage service in Amsterdam? Beatrice biedt je die premium erotische massage die je zoekt! Het elegante slanke Scandinavische mooie vrouwtje is nu klaar7 om je de escort bezoekmassage te brengen in je appartement, privéwoning of een van de luxe hotels in Amsterdam.

Omdat Beatrice zich snel kan verplaatsen kan zij u ook van laten genieten van een erotische massage onder andere in Den Haag, Leiden, Almere Utrecht, Zandvoort, Aalsmeer en meer!

De seksueel geladen tantra massage van Beatrice zijn uitermate bijzonder ! Er zijn momenten in het leven dat je wil dat het voor altijd zou zijn !! De tantra massage van Beatrice is  dat zeker.. Ze hoort bij de exceptionele buiten categorie met haar erotische massages. Klaar voor een boeking ? Een reservering ? Laat het ons vandaag nog weten !! 24/7 Hotel Massage is er alles aan gelegen dat uw massage tot in perfectie wordt geregeld.. Omdat mond op mond reclame voor 24/7 Hotel Massage uiterst belangrijk dus is er alles aan gelegen om voor een unieke en spetterende erotische & tantra te verzorgen.

Wij verzorgen dagelijks de beste erotische massage & tantra massages in Hoofddorp, Den Haag, Leiden, Haarlem en Amsterdam en natuurlijk nog veel meer steden in Nederland !! Staat uw locatie er niet tussen ? Bel gerust met onze receptioniste en ze zal u precies vertellen wat tot de mogelijkheden behoort ! Wij willen u vast bedankt voor het vaste vertrouwen in onze firma !! We zullen er alles aan doen om uw massage tot in perfectie voor u te verzorgen en u niets te wensen over laat …..

 

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl