Viona

Masseuse

Viona is de dame waar u altijd op heb zitten wachten. Elke beweging die ze maakt zit vol sensualiteit en is bedoeld om uw een ongekend moment te berzorgen. Met volledige overgave en passie in haar werk, maakt ze jouw plezier het heel exclusief. Ze plaagt graag een beetje en brengt je naar de rand van zelfbeheersing. De altijd sexy en extreem hete Viona.

Viona is onze voortreffelijke mediterrane masseuse die het perfect beheerst en de ongekende body to body massage aan biedt. Onze prachtige gebogen brunette heeft de ultieme zandloper-look. De mediterrane vrouw met verrukkelijke looks is het meest sensationele resultaat. Al onze klanten die op zoek zijn naar de ultieme erotische massage-ervaring, ze is verkozen tot # 1 masseuse hier in Amsterdam & Den Haag. Op zoek naar de best mogelijke masseuse met een van de heetste en meest sexy rondingen? Viona is die exotische masseuse met verbluffende looks!

Geniet van de allerbeste body to body massage met de allerbeste technieken en ze laat je voor de volle 100% opgetogen en volledig tevreden achter. De combinatie van haar intuïtieve sensuele technieken en haar prachtige rondingen maakt je massage ongekend. De sessie die u gaat beleven is onvergetelijk.

 • Naam
  Viona
 • Leeftijd:
  23
 • Lengte:
  170 cm
 • Haar Kleur:
  Bruin
 • Haar Lengte:
  Lang
 • Borst Maat:
  D Cup
 • Borst Type:
  Naturel
 • Kleur Ogen:
  Bruin
 • Nationaliteit:
  Nederlandse
 • Beschikbaarheid:
  24/7
 • Favoriete Massages:
  Body to Body Massage – Tantra Massage – Sensuele Massage – Erotische Massage – Koppels Massage
 • Talen:
  Nederlands, Engels

Bent u klaar voor de ervaring van je leven? Maak vandaag kennis met de prachtige en prachtige rondingen van de crème de la crème masseuse Viona. Je premium massage is een feit zodra je bij Viona hebt geboekt. Zij kan je een bezoek brengen in een van de luxe hotels of appartementen in Amsterdam en omgeving.

24/7 Hotel Massage staat klaar om uw boeking te bevestigen voor de spectaculaire ervaring met Viona. Voor een werkelijk verbluffende tantra-massage-ervaring met de mediterrane perfecte rondborstige brunette. Kun jij de magie en ultieme verleidelijke erotische massages van Viona aan? Boek nu telefonisch en bel ons op: +31 (0)618633672

Wij zijn dan ook verheugd u Viona te kunnen aanbieden ! Wij garanderen u ook een fantastische tijd met deze all-round elegante masseuse van wereldklasse !! Wij willen u danken voor het gestelde vertrouwen in onze massage service !! 24/7 Hotel Massage is al 7 jaar op rij gekozen tot beste massage service van Nederland.. Dit doen wij uiteraard niet alleen maar samen met onze hele team van erotische & sexy masseuses…

Voor een erotische tantra massage of body to body massage met Viona in Amsterdam, Den Haag, Hoofddorp, Schiphol, Leiden, Almere zijn wij 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer op de website. Omdat Viona één van de meeste populaire dames in die bij ons werkzaam is, is het geen overbodige luxe om een reservering voor haar te maken. Laat u volledig verwennen van top tot teen met Viona en beleef samen een spetterend hoogtepunt..

MAAK EEN MASSAGE BOEKING

Rokin, Amsterdam +31 6 18633672 info@247hotelmassage.nl